A4daagse wassenaar

Avondvierdaagse Wassenaar: schrijf je nu in!

13-06-2023

We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van dit evenement. De draaiboeken zijn afgestoft, de routes zijn nagelopen en alle betrokkenen zijn op de hoogte gebracht. Dit jaar willen we er weer een groots en gezellig feest van maken voor jong en oud. De Avond4daagse zal worden gehouden van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni en de deelnemers kunnen kiezen uit verschillende mooie routes door en om Wassenaar van 2,5 km, 5 km of 10 km. Het evenement is inmiddels toe aan de 16e editie en de spectaculaire finale op de slotdag zal bij voetbalvereniging Blauw-Zwart plaatsvinden

Wat verder belangrijk is om te weten: 
· Inschrijving kan enkel online. Ga naar www.avond4daagsewassenaar.nl en schrijf je in!

Hier word je doorgelinkt naar het inschrijfformulier van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, waarbij ook de betaling van het inschrijfgeld van €5,00 geheel veilig kan worden gedaan. Na de betaling ontvangt u digitaal uw ticket via de mail.

· Voorwaarden. Deelnemen aan de avondvierdaagse is geheel op eigen risico. Daarom hebben we (Stichting Avondvierdaagse Wassenaar) voor de veiligheid van alle deelnemers een deelnamereglement en algemene voorwaarden opgesteld. Je kan deze lezen op onze website.

· Organisatie. De Stichting Avondvierdaagse Wassenaar is verantwoordelijk voor de jaarlijkse wandeltocht, waarbij de organisatie in handen is van Ronde Tafel Wassenaar met ondersteuning van o.a. Ladies Circle en vele anderen die zich kosteloos inzetten voor dit evenement.

· Sponsoren. De Avondvierdaagse Wassenaar wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. 

Wanneer en waar:

· Data: Dinsdag 13 juni t/m vrijdag 16 juni 2023
· Starttijd: Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur
· Startlocatie: St. Bonifaciusschool (dinsdag t/m donderdag), Kloosterland 5
· Startlocatie: Blauw-Zwart (vrijdag), Dr Mansveltkade
· Afstanden: 2.5km, 5km of 10km