Avond4daagse 2024

Avondvierdaagse Wassenaar

04-06-2024

De Avond4daagse zal worden gehouden van dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni 2024 en de deelnemers kunnen kiezen uit verschillende mooie routes door en om Wassenaar van 2,5 km, 5 km of 10 km. Het evenement is inmiddels toe aan de 17e editie en de spectaculaire finale op de slotdag zal bij voetbalvereniging Blauw-Zwart plaatsvinden

Wat verder belangrijk is om te weten: 
· Inschrijving kan enkel online. 

Aanmelden

Hier word je doorgelinkt naar het inschrijfformulier van de Koninklijke Wandel Bond Nederland, waarbij ook de betaling van het inschrijfgeld van €5,00 geheel veilig kan worden gedaan. Na de betaling ontvangt u digitaal uw ticket via de mail.

· Voorwaarden. Deelnemen aan de avondvierdaagse is geheel op eigen risico. Daarom hebben we (Stichting Avondvierdaagse Wassenaar) voor de veiligheid van alle deelnemers een deelnamereglement en algemene voorwaarden opgesteld. Je kan deze lezen op onze website.

· Organisatie. De Stichting Avondvierdaagse Wassenaar is verantwoordelijk voor de jaarlijkse wandeltocht, waarbij de organisatie in handen is van Ronde Tafel Wassenaar.

· Sponsoren. De Avondvierdaagse Wassenaar wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. 

Wanneer en waar:

· Data: Dinsdag 4 juni t/m vrijdag 7 juni 2024
· Starttijd: Iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur
· Startlocatie: St. Bonifaciusschool (dinsdag t/m donderdag), Kloosterland 5
· Startlocatie: Blauw-Zwart (vrijdag), Dr Mansveltkade
· Afstanden: 2.5km, 5km of 10km