De helende kracht van familieopstellingen - Vitaliteitsmaand

30-11-2022

Op allerlei manieren heeft onze familie invloed op ons leven. Waarden en overtuigingen werken een leven lang door en beïnvloeden bijna automatisch onze keuzes, welke plek we innemen op ons werk, en de manier waarop we onze kinderen grootbrengen. Maar passen ze nog wel bij wie we willen zijn? Ben je benieuwd naar het gedachtegoed van familieopstellingen, dan ben je van harte welkom.

Deze avond laten we je zien hoe je met een familieopstelling inzicht kunt krijgen in je familiedynamiek en waarom je de dingen blijft doen zoals je ze doet, zelfs als je dat helemaal niet wilt. Je hoeft geen voorkennis te hebben, we willen je uitnodigen stil te staan bij jezelf en mogelijke vragen die je hebt, die je niet goed kunt plaatsen maar die wel van invloed zijn op je leven.

Margreet Houdijk: Mensen zijn altijd bezig met groei en ontwikkeling. We hebben een innerlijke drijfveer, een verlangen naar heelheid en gezondheid. Deze ontwikkeling kan door omstandigheden tijdelijk vastlopen. Ik begeleid je in een positief veranderingsproces. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag zodat je kunt kiezen om dingen anders te doen, je eigen pad te lopen en eigen keuzes te maken. www.gezondwelenzijn.nl

Deze workshop wordt kosteloos aangeboden in het teken van de maand van de vitaliteit, bij deelname ontvangt u gratis een speciale Nederland Leest uitgave van 'Mevrouw mijn moeder' van Yvonne Keuls.

Aanmelden