Duinen

Duintrailloop en een Zwemloop - Nationale Sportweek

03-09-2023

Hardloopvereniging Tri-Team organiseert op zondag 3 september een Duintrailloop en een Zwemloop aan de Wassenaarseslag. De Duintrailloop is een prachtige tocht van 10km door de duinen. Start bij Strandpaviljoen Sport om 15.00 uur. Inschrijven en meer informatie is te vinden op: www.wassenaarsezwemloop.nl .
Is dit te ver, kom dan kennismaken in de maanden september en oktober en train gratis mee onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Wij trainen op dinsdag en donderdag om 19.00 uur en starten bij het Sterrenbad. Meld je aan via www.tri-team.nl/contact/

Dit initiatief is onderdeel van de Nationale Sportweek in Wassenaar.

Na de 'zomerstop' is het tijd om weer lekker in beweging te komen. Daarom doet Wassenaar mee met de Nationale Sportweek en maken we van september zelfs een heuse Sportmaand! Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen en creëert nieuwe vriendschappen. Op de club, maar ook ernaast. Ontdek het sportaanbod bij jou in de buurt op www.fitinwassenaar.nl en kijk voor extra activiteiten in de agenda van Fit in Wassenaar: Sport geeft je een boost!