Wies verbeek

Een beetje leuk ouder worden! Een interactieve presentatie in de Warenar

22-02-2024

Op donderdag 22 februari opent theater de Warenar haar deuren voor een programma van Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar in samenwerking met Fit in Wassenaar. Elk kwartaal wordt er een spreker uitgenodigd om een presentatie te geven over gezond en vitaal ouder worden. Spreker van deze avond is Wies Verbeek!

Wies Verbeek (58) vindt het op zich niet erg dat ze ouder wordt, maar ze wil wel zo lang mogelijk gezond en fit blijven. Want zonder kwaaltjes is het leven tenslotte fijner. Daarom ging ze op zoek naar een manier om zo leuk mogelijk oud te worden. 

Als mensen denken aan ouder worden, dan denken ze vaak als eerste aan het verval. De rimpels, de haren die dunner worden en langzaam hun glans en kleur verliezen, de beperkingen van een lichaam dat minder snel gaat dan voorheen. Verval hoort onmiskenbaar bij ouder worden. 

Maar wijsheid ook. En levenservaring. Kennis. Want het leven wordt écht leuker als je de vijftig bent gepasseerd, zegt journalist Wies Verbeek (58). Ze voelt zich zelfverzekerder, weet beter wat ze wil en leeft meer in het nu. Zo kan ze nog wel twintig jaar door. Het liefst zo fit mogelijk, daarom heeft ze talloze onderzoeken gelezen over ouder worden. 

Graag vooraf aanmelden bij SMOW info@smowassenaar.nl of op werkdagen tussen 09.00 – 14.00 uur via 070-5112226.