Uitnodiging feestelijke bijeenkomst Fit in Wassenaar

Feestelijke bijeenkomst met theatervoorstelling voor inwoners en organisaties

23-04-2024

Op woensdagmiddag 22 mei organiseert Fit in Wassenaar een feestelijke bijeenkomst voor zowel inwoners als organisaties uit Wassenaar. Dit feestje wordt gevierd in theater Warenar met de inspirerende theatervoorstelling 'Dromen vangen'. Voor een gezond en actief leven vanuit positieve gezondheid!  Hecht je ook waarde aan je gezondheid en wil je daar eens met een nieuwe blik naar kijken? Heb je ideeën voor een gezond en fit Wassenaar die je graag met ons wilt delen? Meld je dan gratis aan! 

In de periode 2021-2023 heeft Fit in Wassenaar in samenwerking met de gemeente Wassenaar uitvoering gegeven aan het Sport- en Preventieakkoord. Fit in Wassenaar is begin 2024 gestart met de uitvoering van het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA) in Wassenaar. Graag vieren we dit samen middels deze feestelijke bijeenkomst met als thema positieve gezondheid.

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes thema's. Die bredere benadering levert een bijdrage om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Benieuwd naar deze brede benadering? Meld je dan aan voor deze feestelijke bijeenkomst!

Zie de flyer voor de benodigde informatie en we zien je aanmelding graag tegemoet voor 19 mei! Scande QR-code op de flyer of meld aan via onderstaande button: 

Aanmelden