Harloopcursus Start to run - Power Programma

10-10-2023

Gezellig samen in een groepje hardlopen? Lekker bewegen in de buitenlucht? Altijd al willen hardlopen maar nooit de eerste stap gezet? Loopgroep de Wassenaarse verzorgt sinds een aantal jaar een hardloopcursus speciaal gericht op de beginnende hardloper. Ook voor personen zonder hardloopervaring is deze cursus geschikt.

De cursus duurt in totaal 7 weken en iedere week zijn er twee lessen. De lessen worden gegeven op de dinsdag- en donderdagavond van 19.15-20.15 uur. Als je een keer niet kan komen, is dit geen probleem. In dat geval krijg je gewoon een huiswerkopdracht mee. De cursus wordt gegeven door gediplomeerde trainers. De cursus kent een voorzichtige opbouw maar uiteindelijk in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van de trainer op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor looptechniek en het voorkomen van blessures. Verder zal tijdens de cursus aandacht worden besteed aan kleding, de juiste schoenen, veiligheid en voeding.

Voordeel van het lopen in een groep naast de onderlinge motivatie, is natuurlijk ook de gezelligheid een belangrijk pluspunt. Voor de afwisseling lopen we zoveel mogelijk andere routes.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep. Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Stuur dan een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl.

Wanneer, hoe laat en waar? 

  • Dinsdag en donderdag van 19.15-20.15 uur
  • Start dinsdag 10/10 tot en met donderdag 23/11.

  • Kantine Blauw Zwart, Dr. Mansveltkade 7, Wassenaar.
  • Deelname is na aanmelden gratis.
  • Deze cursus wordt verzorgd door Loopgroep de Wassenaarse Slag
  • Loopgroep de Wassenaarse Slag neemt na aanmelden begin oktober contact op.

Aanmelden

Samen gezond, fit en veerkrachtig!

LXMY8417