Interactieve lezing over 'De kracht van Vitaliteit'- Vitaliteitsmaand

16-11-2022

Deze lezing geeft antwoorden op de vraag: hoe leid ik een vitaal leven en hoe houd ik positieve energie? We gaan in op het belang van zingeving, sociale contacten, positief denken, ontspannen, beweging en voeding. Je hebt voor 75% invloed op je gezondheid. Ontdek waar jij kunt verbeteren en krijg eye-openers waarmee je direct aan de slag kunt. Deelname is gratis na aanmelding!

Deze interactieve lezing wordt gegeven door Mariska Koning-Roozendaal.
Over Mariska: Als vitaliteitscoach is het mijn missie om mensen te stimuleren tot het optimaliseren van hun leefstijl zodat ze zich vitaler voelen. Door hen meer vanuit hun kracht te laten leven. Door hen te helpen met het maken van de juiste keuzes, keuzes die bij hen passen. Met als doel voor hen: meer positieve energie, een betere gezondheid en duurzaam geluk.

De Vitaliteitsmaand is een initiatief van Bibliotheek Wassenaar, Stichting Wassenaarse Zorg en Fit in Wassenaar. Met deze vitaliteitsmaand wordt aangesloten op het thema 'oud worden, jong blijven' van Nederland Leest. Na afloop krijg je het Nederland Leest-boekje ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls mee. Nederland Leest gaat in 2022 over het ouder worden in deze tijd: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? 

Aanmelden voor de interactieve lezing over 'De kracht van Vitaliteit'