Flyer open dag 2023   Vierkant v2

Lekker bewegen op de open dag van Stichting Spelenderwijs!

24-06-2023

Kom de sfeer van de Sport- en Speldagen proeven. Doe mee aan de 8-kamp van Oud-Hollandse sport en spelletjes en win fantastische prijsjes. Beklim de stormbaan en probeer droog te blijven wanneer je over de survivalbaan boven de sloot klimt! Neem voor de zekerheid wel schone kleren en een handdoek mee! Heb je daarna nog trek? Kom je eigen suikerspin maken of scherp een bakje popcorn op!Tevens kunt u bij ons terecht met al uw vragen over de Sport- en Speldagen!

De open dag is voor alle kinderen op van groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Zit je nou niet meer op de basisschool maar op de middelbare school? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar vrijwilligers! Iedereen is op zaterdag 24 juni van harte welkom van 13.00 – 16.00 uur bij Scouting van Woesik aan de Van Duivenvoordelaan 560 en de toegang is gratis! 

De Stichting Spelenderwijs open dag wordt mede mogelijk gemaakt door Fit in Wassenaar, Jumbo Mark Blaauw, Alles en nog meer, Scouting van Woesik en Noordover Assurantiën.

Zien wij jullie op onze open dag?