Peuterpret plaatje

Peuter Pret voor ouder en kind (2-4) jaar bij Norlandia - Peutergym

12-12-2023

Samen met je kind lekker bewegen en spelen onder begeleiding van een professional? Dat kan bij Norlandia Kinderopvang. Iedere week worden er buiten op het voetbalveld weer andere vormen aangeboden waardoor veelzijdig bewegen wordt gestimuleerd. Tijdens de lessen heb je als ouder natuurlijk een grote rol. Je begeleidt en stimuleert je kind tijdens de uitvoering van de oefeningen. 

Wat is er nu leuker dan samen plezier hebben en actief bezig zijn? Goed voor de ontwikkeling van je kindje en ook voor je eigen gezondheid. En deelname is tot de zomervakantie ook nog eens GRATIS! Iedereen is welkom, ook als je kind niet naar Norlandia Kinderopvang gaat. 

Deze les is speciaal opgezet voor ouders met kinderen tussen 2-4 jaar oud en wordt buiten op het voetbalveld gegeven. Als het slecht weer is, wordt de les binnen gegegeven. Graag sportieve schoenen en kleding dragen. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen.

Tijdstip: Woensdagochtend van 10.30-11.30 uur  
Locatie: Locatie de Schulpwei van Norlandia, verzamelen bij het terras van Blauw Zwart. Dr. Mansveltkade 7, 2242 TZ Wassenaar.
Kosten: Deelname is gratis tot de zomervakantie 

In de schoolvakanties is er geen Peuter Pret. Vanwege omstandigheden zal de volgende PeuterPret les weer zijn op woensdag 19/6.

Aanmelden uiterlijk op dinsdag voor 16.00 uur. De activiteit gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Bij te weinig aanmeldingen gaat de activiteit die betreffende woensdag niet door. Deelnemers krijgen op de dag zelf (woensdag) voor 09.30 uur via mail bericht als de activiteit NIET doorgaat. Die dag kan weer worden aangemeld voor de volgende woensdag.

Graag per week aanmelden!

Aanmelden voor de les op 19/6

Heb je je aangemeld voor deze les, maar lukt het toch niet om te komen? Afmelden kan bij Manouk van Norlandia via manouk.bastiaans@norlandia.com

 Gezond opgroeien, fit leven en vitaal ouder worden!