Silent Disco workout voor 55 jaar en ouder - Vitaliteitsmaand

23-11-2022

Geen standaard sportles, maar een vernieuwende beweegactiviteit op swingende muziek waar we vooral veel plezier gaan maken. Silent Disco workout voor 55 jaar en ouder! 

Bij deze Silent Disco beweeg je met een speciale koptelefoon waarin je muziek en instructie van de trainer hoort. Zo ervaar je een WOW-les als een 1-op-1 training, ook al sta je in een groep. Je beweegt op je eigen tempo en op je eigen niveau. Je werkt aan jouw conditie door spierconditie oefeningen te doen voor het hele lichaam en luistert via de koptelefoon naar hits uit de 50, 60, 70 en 80'er jaren.

Tussen de sport oefeningen door is er ruimte voor een lolletje, wordt er afgewisseld met spel en kan je swingen op lekkere muziek. Dit zorgt voor een glimlach, soepele spieren en gewichten, en je zult je fit en energiek voelen. Of je nu 55, 70 of 95 bent, wilt staan, zitten of swingen door de hele ruimte? Alles is mogelijk en iedereen kan meedoen.

Kom kennismaken tijdens de eerste proefles!
Kosten: 23 november is gratis na aanmelden. Daarna betaal je een bijdrage van €2,50.
Waar: De Peppel, Hillenaarlaan 18 Wassenaar
Tijd: 14.00 – 14.40 uur
Er zijn maar 20 plekjes, dus meld je snel aan!

Meer weten of aanmelden?

Neem dan contact op met Claudia Oosterman door een e-mail te sturen naar: info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226. Aanmelden kan ook bij ontmoetingsruimte van de Oosthof of de Peppel.