Stoppen met roken met het gratis programma van Rookvrij en Fitter

17-03-2023

Wat je motivatie ook is, stoppen met roken is altijd een goede beslissing. Rookvrij en Fitter helpt je hierbij, want stoppen onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Zij bieden een uniek programma met onder andere groepssessies of individuele sessies en het wordt ook nog eens 100% vergoed door de verzekering. 

Speel jij al een tijdje met de gedachte om te stoppen met roken en weet je niet hoe je van die verslavende sigaret af kunt komen?Rookvrij en Fitter kan je daar kosteloos bij helpen! 

Onze ervaren coaches begeleiden jou door heel het proces. Zie het als een stok achter de deur. Stoppen onder begeleiding is ook veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Het programma wordt voor 100% vergoed door alle zorgverzekeraars en je eigen risico wordt niet aangesproken. Ook worden, indien nodig, de nicotinevervangende middelen, pleisters en kauwgom vergoed als je het programma volgt. 

Je kiest uit 6 groepssessies of 3 individuele sessies. We starten altijd met een intake zodat we samen met jou het rookgedrag in kaart kunnen brengen. Persoonlijk en vertrouwd. Ook hebben we een uitgebreid handboek met de nieuwste inzichten, informatie en tips. Roken is een verslaving waar je van af kunt komen en je hoeft het niet alleen te doen. 

Wil jij ook Rookvrij worden?Bel, mail of stuur ons een whatsapp bericht.

Contactgegevens van Rookvrij en Fitter in Wassenaar: 06-10896110️ manuela@rookvrijenfitter.nl

Informatie aanvragen of aanmelden