Wassenaar in beweging met een Sportproeverij voor inwoners van 55 jaar en ouder!

13-05-2022

Op vrijdag 13 mei wordt er een actieve middag georganiseerd voor alle inwoners van 55 jaar en ouder. Tijdens deze sportproeverij op Sportpark De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade kunnen inwoners op hun eigen niveau verschillende activiteiten uitproberen. Het gaat naast actief bezig zijn en meedoen ook om samen met anderen in beweging te zijn. Dit op een toegankelijke en ontspannen manier.

Tussen de activiteiten door zal er een drankje aangeboden worden en wordt er informatie gedeeld over een gezonde leefstijl. Iedereen wil gezond oud worden, maar zich niet oud voelen. Leefstijl speelt hierbij een grote rol. Kom dus in beweging en neem gezellig iemand mee naar deze Sportproeverij voor 55+ !

Deze middag wordt u gratis aangeboden vanuit het sport- en preventieakkoord Fit in Wassenaar samen met lokale partners. Kijk voor meer informatie naar de flyer of op www.fitinwassenaar.nl.

Inschrijven kan door het sturen van een email naar info@fitinwassenaar of door de QR-code op de flyer te scannen/ de link in te typen.