wassenaar, fit
Gezonde Opvoeding 

Gezonde eetgewoonten van uw kind

Ouders spelen een belangrijke rol bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten van hun kind. Denk aan het gezonde voorbeeld geven, gezonde tussendoortjes, afspraken maken met je kind over snoepen en omgaan met ongezonde verleidingen. Gezond opvoeden is niet altijd even makkelijk. Het supermarktschap bestaat voor een groot deel uit eten en drinken buiten de Schijf van Vijf, en zijn er overal verleidelijke aanbiedingen voor snoep en snacks.” 

Wekelijks houdt een opvoedingsdeskundig spreekuur bij de SchoolAdviesDienst. Ouders uit Wassenaar kunnen op afspraak terecht met vragen bij deze opvoedingsdeskundige. Aan de gesprekken zijn geen kosten verbonden. Het Spreekuur Opvoedingsondersteuning maakt deel uit van het Centrum Jeugd en Gezin. 

Het Voedingscentrum heeft ook een 4-delige miniserie gemaakt over Gezonde Opvoeding voor ouders met kinderen tussen 4- 12 jaar. Een eyeopener! 

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee om bij te dragen aan activiteiten voor een gezonde leefstijl voor onze inwoners?

Mail ons op info@fitinwassenaar.nl

of vul het contact formulier in.

Stel een vraag