gezonde, voeding
Voeding als onderdeel van een gezonde leefstijl 
voeding, fit, wassenaar

Voeden met de juiste brandstof

Voeding is je aandacht en tijd waard. Vandaag, morgen en over 10 jaar, want voeding betekent gezondheid en gezondheid is alles. Om je lichaam gezond te houden moet je het wel voeden met de juiste brandstof. Bepaalde voedingsmiddelen zijn gewoonweg slecht voor jou en je lichaam en zou je dus moeten vermijden. Ook is er veel voedsel dat wanneer je het met mate eet geen problemen oplevert, maar te veel ervan wel kwalijke gevolgen heeft. Meestal op langere termijn.

voedsel, wassenaar

Je bent wat je eet

Het voedsel wat je eet heeft een enorm effect op de persoon die je bent, mentaal en fysiek, de komende uren en de rest van je leven. Gezond eten verlaagt de kans op onder andere hart- en vaatziekten, diabetes type 2 en een aantal vormen van kanker. Als je al ziek bent kun je het verloop van de ziekte vaak positief beïnvloeden met gezonde voeding. Je bent wat je eet en geef jezelf de beste kans om je er zo goed mogelijk door te voelen. Echt voedsel is plezier, brandstof, voeding, familie en leven! 

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee om bij te dragen aan activiteiten voor een gezonde leefstijl voor onze inwoners?

Mail ons op info@fitinwassenaar.nl

of vul het contact formulier in.

Stel een vraag