tips, wassenaar, bewegen
Nieuws

Kom in beweging tijdens de Nationale Sportweek

16-09-2022

Tijdens de Nationale Sportweek in september kunt u in Wassenaar meedoen aan verschillende activiteiten. Zo hebben we voor kinderen de Sportsafari Judo vanuit Fit in Wassenaar. Kunt u bij Snel en Lenig de hele maand september gratis sporten en worden er op zaterdag 17 september verschillende open dagen georganiseerd. 

Power Programma gelanceerd!

08-09-2022

Fysieke gezondheid en mentale gezondheid vormen samen de basis om met energie om te kunnen gaan met de uitdagingen van het leven. Soms kan dit lastig zijn en kun je wel wat ondersteuning, wat extra POWER gebruiken. Woon jij in Wassenaar en kun je wel wat extra power gebruiken? Meld je dan aan voor een activiteiten uit het POWER Programma! Deelname is gratis.

Frisse start Fresh Air Walks wassenaar!

14-08-2022

Op zondag is de aftrap geweest van het initiatief Fresh Air Walks Wassenaar. Iedereen werd hartelijk ontvangen met koffie of thee. Daarna werd rustig aan opgestart middels een warming-up op muziek. Na deze opwarmer zat de sfeer er goed in en is er heerlijk gewandeld langs een groene route. Ook voor kinderen (en honden) was de afstand goed te doen. Wandel je volgende keer ook mee?

Buitengewoon spelen bij SV Wassenaar!

12-07-2022

De eerste dinsdag van de zomervakantie hebben veel kinderen uit Wassenaar buitengewoon kunnen spelen op de velden van SV Wassenaar. Ondanks de warmte was er, vooral in de ochtend, veel toeloop. Er is samen bewogen, veelzijdig bewogen en een sommige kinderen waren aan het eind van de dag nog niet mee naar huis te krijgen!

Bermbrigade Wassenaar zet zich in voor een gezonde leefomgeving

30-06-2022

De Wassenaarse Berm Brigade is een groep vrijwilligers (nu al meer dan 50 personen ) die zich inzet om Wassenaar schoner te maken middels het oprapen van zwerfvuil.
Iedere zaterdagochtend rapen ze met elkaar 1 zak per persoon op. Fantastisch werk dat Wassenaar schoner en mooier maakt en bijdraagt aan een gezonde leefomgeving voor alle inwoners! Nieuwe vrijwilligers voor dit milieubewuste en opgeruimde project kunnen zich aanmelden via de facebookpagina Wassenaarse bermbrigade of via Maria Belle-kom-Vogels, tel. 0651359334.

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee en ben je benieuwd hoe wij kunnen ondersteunen?

Mail ons op; info@fitinwassenaar.nl of vul het contact formulier in.

Partner worden? Start je aanvraag hier.

Stel een vraag