tips, wassenaar, bewegen
Nieuws
QR fit 1

Samen wandelen wij ons fit!

05-04-2024

De gemeente Wassenaar heeft in samenwerking met Fit in Wassenaar en het beweegplatform QR-FIT een nieuwe beweegroute ontwikkeld. Het gaat om een activiteit waarbij wordt gewandeld en ook spierversterkende oefeningen worden gedaan. Meedoen kan binnen je eigen mogelijkheden en is GRATIS! Vanuit Fit in Wassenaar zal beweegcoach, Dirk Wils, deze activiteit begeleiden.

Flyer Buurtsport Eindversie

Buurtsport met Fit in Wassenaar!

26-02-2024

Sporten met je buurjongen, vrienden of zusje? Vanaf de eerste week van maart zal er elke woensdagmiddag en elke vrijdagmiddag buurtsport worden aangeboden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Deze activiteit staat in het teken van kinderen laten sporten, bewegen en spelen waarbij plezier voorop staat!

Feestelijke opening QR- Fit beweegroute in Wassenaar!

27-02-2024

Gemeente wassenaar, Fit in Wassenaar en het beweegplatform QR-Fit kondigen vol trots de lancering aan van een gloednieuwe beweegroute in onze prachtige gemeente. De route loopt door landgoed De Paauw. De route bestaat uit 12 palen, en is 2,5 kilometer lang. De route is geopend en klaar voor gebruik!

Jaaroverzicht 2023 in cijfers FiW  (2)

Terugblik op 2023

06-02-2024

Fit in Wassenaar kijkt terug op een geweldig jaar en ook 2024 is veelbelovend gestart. Fit in wassenaar is uitgebreid met een buurtsportcoach, beweegcoach en clubkadercoach! Fit in Wassenaar werkt samen met lokale partners aan sport, bewegen, preventie, gezondheid en leefstijl voor alle inwoners. 
Gezond opgroeien, fit leven en vitaal ouder worden in Wassenaar!

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee om bij te dragen aan activiteiten voor een gezonde leefstijl voor onze inwoners?

Mail ons op info@fitinwassenaar.nl

of vul het contact formulier in.

Stel een vraag