Power Programma voor een goede start in 2023!

09-12-2022

Woon jij in Wassenaar en wil je wat extra aandacht geven aan je gezondheid? Heb je voor in het nieuwe jaar wensen om je gezondheid te verbeteren? Zou je graag tips willen krijgen om je nog fijner, fitter en vitaler te voelen? Meld je dan aan voor (een van) de activiteiten van het POWER Programma van Fit in Wassenaar! 

Jaarlijks ervaart 17% van de beroepsbevolking in Nederland burn-out klachten en symptomen. (bron: CBS en TNO). De huidige werkzame beroepsbevolking bestaat uit ca. 8,3 miljoen mensen, dit betekent dat circa 1,3 miljoen mensen te maken hebben met burn-out gerelateerde klachten.Ook dit jaar kregen er weer meer dan 1 miljoen Nederlanders antidepressiva voorgeschreven. Dit zijn schokkende cijfers en daar wil Fit in Wassenaar graag wat aan doen. Daarom heeft Fit in Wassenaar, een zogenaamd Power Programma opgesteld. Liever voorkomen dan genezen!

Om je gezondheid te ondersteunen zijn verschillende zaken belangrijk: genoeg beweging, voldoende ontspanning en slaap, gezonde voeding en het voelen van verbinding met je omgeving en de mensen om je heen. Middels het Power Programma wordt hier aandacht aan besteed. Deelname is na aanmelden GRATIS! Kijk voor meer informatie over onderstaande activiteiten of om je aan te melden in de agenda van Fit in Wassenaar. We zien je graag!

Naar agenda

Samen gezond, fit een veerkrachtig!