Tijd voor vitaliteit in november met de 'Vitaliteitsmaand'.

21-10-2022

Met november 'Vitaliteitsmaand' sluiten we aan bij Nederland Leest. Nederland Leest gaat dit jaar over het ouder worden in deze tijd: we worden met z’n allen gemiddeld steeds ouder, maar we blijven ook steeds fitter. Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal? Tijdens Nederland Leest organiseren we verschillende activiteiten voor inwoners van Wassenaar rondom het thema Oud worden, jong blijven. Voor jong en oud!

De Vitaliteitsmaand is een initiatief van Bibliotheek Wassenaar, Stichting Wassenaarse Zorg en leefstijlakkoord Fit in Wassenaar. Gedurende deze maand worden tal van activiteiten georganiseerd met als overkoepelend thema 'Vitaliteit'.
Neem gauw een kijkje in de agenda van deze website of werp een blik op de poster. Daar staan alle activiteiten vermeld met datum, tijd en locatie. Deelname is speciaal voor deze maand gratis! Voor een aantal activiteiten moet worden aangemeld.

We trappen de vitaliteitsmaand af met een heuse Vitaliteitsmarkt op zaterdag 5 november van 14.00-16.00 uur in de Bibliotheek Wassenaar. We zien u graag!