Vliegende start met de Vitaliteitsmarkt!

07-11-2022

Fit in Wassenaar kijkt terug op een vliegende start van November Vitaliteitsmaand met de Vitaliteitsmarkt in de Bibliotheek Wassenaar op zaterdag 5 november. Er waren zo’n 60 bezoekers, van jong tot oud! Met november 'Vitaliteitsmaand' sluiten we aan bij Nederland Leest. Nederland Leest gaat dit jaar over het ouder worden in deze tijd: Hoe is het om ouder te worden en hoe blijf je fit en vitaal?

De markt werd geopend met een inspirerende lezing van Wouter de Jong, bekend van 'Sportschool voor je geest'. Hij wist met zijn positieve benadering het publiek in beweging te krijgen. Ook Qi Gong van WiseTribe en FitStap hebben hieraan bijgedragen. Voor de jongste bezoekers werd er voorgelezen en was er een speurtocht door de bibliotheek met vragen over voeding, met als beloning een stuk vers fruit. Stichting Wassenaarse Zorg was aanwezig met hun belevenissen tafel. Dit alles in goede organisatie van de Bibliotheek Wassenaar samen met Fit in Wassenaar.

Tijdens Nederland Leest organiseren we verschillende activiteiten voor inwoners van Wassenaar rondom het thema Oud worden, jong blijven! 
De Vitaliteitsmaand is een initiatief van Bibliotheek Wassenaar, Stichting Wassenaarse Zorg en Leefstijlakkoord Fit in Wassenaar. Gedurende deze maand worden tal van activiteiten georganiseerd met als overkoepelend thema 'Vitaliteit'. Neem gauw een kijkje in de agenda