Flyer Buurtsport Eindversie

Buurtsport met Fit in Wassenaar!

26-02-2024

Sporten met je buurjongen, vrienden of zusje? Vanaf de eerste week van maart zal er elke woensdagmiddag en elke vrijdagmiddag buurtsport worden aangeboden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud. Deze activiteit staat in het teken van kinderen laten sporten, bewegen en spelen waarbij plezier voorop staat!

Woensdagmiddag bij de skatebaan:

De skatebaan ligt aan de Hofcampweg. De buurtsport activiteit zal tussen 13:30 – 15:00 uur plaatsvinden en is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ben jij nou net 13 geworden en wil je heel graag meedoen, kom dan ook onze kant op! De buurtsport is een vrije inloop en je hoeft niet vooraf op te geven. Deelname is gratis! Kom je ook?

Vrijdagmiddag bij de voetbalkooi:

De voetbalkooi ligt aan de Charlottestraat, naast de sportverenging SV Wassenaar. De buurtsport activiteit zal tussen 15:30 – 17:00 uur plaatsvinden en is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ben jij nou net 13 geworden en wil je heel graag meedoen, kom dan ook onze kant op! De buurtsport is een vrije inloop en je hoeft niet vooraf op te geven. Deelname is gratis! Kom je ook?

Kijk voor meer informatie en activiteiten in de agenda

De buurtsport wordt aangeboden door de buurtsportcoach van Fit in Wassenaar. Wesley Bierens is onze buurtsportcoach en hij zal deze activiteit uitvoeren. Wesley is te bereiken via het volgende emailadres:

wbierens@sadwassenaar.nl