sport, bewegen, wassenaar
Agenda

Sportproeverij voor 55+ in en om zwembad Sterrenbad Sportfondsen!

Vrijdag 6/10, van 10.30-14.30 uur. Deelname is na aanmelden gratis!

Wilt u graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Kom dan naar deze proeverij waarbij u verschillende activiteiten kunt uitproberen. Deelname is na aanmelden GRATIS! Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar van 55 jaar en ouder. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze proeverij en VOL=VOL. De activiteiten worden op maat aangeboden en ook het met elkaar bewegen en ontmoeten staat centraal.

Vrijwilligers Festival - Nationale Sportweek

Zondag 1/10, deelname is na aanmelding gratis, Warenar en Van Heeckerenhuis.

De Vrijwilligerscentrale Wassenaar bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wordt gevierd met alle vrijwilligers in Wassenaar! Ben je vrijwilliger bij een vrijwilligersorganisatie zoals een sportvereniging? Meld je dan aan voor één van de drie onderdelen: optreden van ‘De verbinders’ (Joep van Deutekom en Rob Urgert), diverse FUNworkshops (o.a. Qi Gong, djembé, illusionist en ‘complimentenmeisjes’) of het feest met Wassenaarse DJ’s. Gratis aanmelden (verplicht) via de website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl tot 17 september. 

Kennismakingsclinic Golf jeugd 8-14 jaar - Nationale Sportweek

Vrijdag 22/9, 16.00-17.30 uur, Haagsche Golf & Country Club. Na aanmelden is deelname gratis.

De Haagsche Golf & Country Club organiseert op 22 september 2023 een Clinic voor jongeren uit Wassenaar van 8-14 jaar om kennis te maken met de golf sport. De clinic wordt geleid door onze twee Golf Professionals op vrijdagmiddag 22 september van 16.00-17.30. Zij geven eerst een demonstratie waarna iedereen zelf uitgebreid kan oefenen. Wij zorgen voor de materialen en er zijn geen kosten aan verbonden. Om de clinic door te laten gaan hebben we minimaal 6 deelnemers nodig en we hebben maximaal 20 plaatsen. Schrijf je dus snel in (uiterlijk 18 september) via e-mail: nationale.sportweek.khgcc@gmail.com .

Het grote BCW Grabbeltontoernooi voor leden en niet leden - Nationale Sportweek

Maandag 18/9, 19.30 uur, Sporthal de Schulpwei. Aanmelden is niet nodig.

Badminton Club Wassenaar organiseert het Grote BCW Grabbeltontoernooi voor leden en niet leden! Het toernooi is voor volwassenen en er zijn geen deelname kosten.  
De trainer verzorgt de warming-up en daarna zullen we enkele ronden via het grabbeltonsysteem badmintonnen met de mogelijkheid om gezellig na te kletsen. Doe je ook mee? Aanmelden is niet nodig en bij vragen kunt u contact opnemen met Scarlet: 0650418163 (’s avonds). Maandag 18/9, 19.30 uur, Sporthal de Schulpwei.

De hele maand september GRATIS sporten voor nieuwe leden bij SV Snel & Lenig - Nationale Sportweek

Bij interesse graag aanmelden via info@snelenlenig.nl .

De hele maand september GRATIS sporten voor nieuwe leden bij SV Snel & Lenig! 
Maak kennis met het diverse aanbod voor jong en ouder; judo, streetdance/hiphop, turnen, kleutersport, tafeltennis, damesconditietraining en yoga. Kijk voor de lestijden en de locatie op www.snelenlenig.nl. Aanmelden voor een les graag via info@snelenlenig.nl .

Workshop Ontspannen door het leven voor ouders met jonge kinderen - Power Programma

Dinsdag 7/11 van 20.00 - 21.30 uur, Buurtcentrum Kerkehout. Deelname is na aanmelden gratis!

Als ouders/ verzorgers met jonge kinderen in huis, kan het een uitdaging zijn om 'alle ballen hoog te houden'. In de workshop ‘Ontspannen door het leven’ krijg je inzicht in waar stress vandaan kan komen. Als we de veroorzakers van onze eigen stress in beeld hebben, leren én oefenen we wat we zelf kunnen doen om hiermee om te gaan en meer ontspannen door het leven te gaan. Doelgroep voor deze workshop zijn mensen die thuis jonge kinderen hebben (tot ongeveer 10 jaar), dus de 'jonge ouders'. 

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee en ben je benieuwd hoe wij kunnen ondersteunen?

Mail ons op; info@fitinwassenaar.nl of vul het contact formulier in.

Partner worden? Start je aanvraag hier.

Stel een vraag