sport, bewegen, wassenaar
Agenda

Sportproeverij voor 55+ inwoners uit Wassenaar

14 oktober van 11.00-15.00 uur bij  zwembad Sterrenbad Sportfondsen

Wilt u graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat u leuk vindt om te doen? Grijp dan nu uw kans met deze GRATIS Sportproeverij waarbij u verschillende soorten activiteiten kunt uitproberen en kunt (her)ontdekken wat sport met u doet. Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar die ouder zijn dan 55 jaar. U kunt alleen komen of iemand meenemen. We maken er samen een fijne middag van!  Als u vooraf aanmeld ontvangt u een extra kopje koffie/thee!

Meelopen met Fresh Air Walk Wassenaar

Elke maandagavond van 19.00-20.00 uur, verzamelen bij Sterrenbad Sportfondsen.

Gezond en fit leven in Wassenaar betekent ook leven in een rookvrije omgeving. We weten allemaal dat roken ongezond is maar ermee stoppen is voor veel rokers moeilijk. Bij Rookvrij en Fitter kan je stoppen onder begeleiding van een erkend stoppen-met-roken-coach en tegelijkertijd werken aan een fitter leven.Er wordt gewandeld onder begeleiding van een wandelcoach. Tijdens deze wandeling kun je praten over alles wat te maken heeft met (stoppen met) roken, maar ook over andere dingen. Fresh Air Walk Wassenaar is er voor iedereen. Voor jong en oud en ook honden zijn welkom!

Cursus Qi Gong vanuit het Power Programma

5 lessen op donderdag 17 en 24 november, 1, 8 en 15 december 2022 van 9.30 tot 10.30 uur in de omgeving van de Prins Frederiklaan, Wassenaar.

Qi Gong, de grootmoeder van Tai Chi. In onze snel veranderende en veeleisende maatschappij is het een hele kunst om je balans te vinden en te behouden. Qi Gong, de duizenden jaren oude bewegingsleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, kan je daarbij helpen. 
Interesse? Meld je dan aan voor de cursus Qi Gong!
Deelname is gratis en aanmelden verplicht.

Cursus Runningtherapie vanuit het Power Programma

12 bijeenkomsten op woensdag en zaterdag in de periode 2 november t/m 21 december. Woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur.

Runningtherapie is bedoeld voor mensen met somberheids-, angst-, stress-, vermoeidheids- en/of piekerklachten of een verminderd gevoel van eigenwaarde.
De focus ligt niet op presteren, maar over herstellen en een goed gevoel ervaren. Interesse? Meld je dan aan en loop mee naar je eigen herstel!
Deelname is gratis en aanmelden verplicht.

Workshop Omgaan met stress vanuit het Power Programma

Donderdag 3 november 2022 van 12.30 tot 14.30 uur, Gezondheidscentrum Wassenaar.

  • Door de spanning die ik ervaar, ben ik helemaal uit mijn evenwicht geraakt.
  • Ik moet zoveel doen op een dag: ik heb geen tijd voor mezelf en wil anderen niet tot last zijn door hulp te vragen.
  • Ik voel me vaak vreselijk opgefokt, waardoor ik steeds meer fouten maak.

Herkenbaar? Meld je dan aan voor de workshop Omgaan met stress!
Deelname is gratis en aanmelden verplicht.

Voorlichting Zorgen voor een naaste vanuit het Power Programma

Donderdag 29 september 2022 van 15.00 tot 17.00, Gezondheidscentrum Wassenaar.

Hoe blijf je goed voor jezelf zorgen als iemand in jouw omgeving (partner, kind, familielid, of andere naaste) jouw zorg nodig heeft. Als je zorgt voor naaste met een psychisch en/of een verslavingsprobleem is het belangrijk om goed voor jezelf te blijven zorgen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe doe je dat?
Deelname is gratis en aanmelden verplicht.

Met judo op Sportsafari bij Snel en Lenig!

Dinsdag 13,20 en 27 september.

Wil je graag weer in beweging komen en ben je nog aan het uitzoeken wat je leuk vindt om te doen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in een voor een GRATIS kennismakingscursus judo van 3 lessen. Dit aanbod is voor alle kinderen uit Wassenaar tussen 8 -12 jaar oud van 16.00 -17.00 uur, Fabritiuslaan 2, Wassenaar.

Deelnemen kan na aanmelding voor 9 september bij de sportcoördinator van Norlandia: jeffrey.vandijk@norlandia.com 

123

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee en ben je benieuwd hoe wij kunnen ondersteunen?

Mail ons op; info@fitinwassenaar.nl of vul het contact formulier in.

Partner worden? Start je aanvraag hier.

Stel een vraag