sport, bewegen, wassenaar
Agenda

Workshop Mindfulness - Power Programma

Op dit moment zit de workshop VOL. Blijf wel aanmelden bij interesse, want er wordt gewerkt met een reservelijst. 

Vaak zijn we met onze aandacht niet in het nu, maar vooruit in de tijd: ‘Dit moet nog’ en ‘Dat moet nog’ en ‘Wat als …?’ Of juist terug in de tijd: “Had ik maar...’ 
We doen dan dingen op de automatische piloot. Soms leidt dit tot ongezond gedrag, zoals piekeren, te lang doorgaan, teveel eten, etc... Herkenbaar? Meld je dan aan voor de workshop Mindfulness!

Cursus Qi Gong - Power Programma

Op dit moment zit de cursus VOL. Blijf wel aanmelden bij interesse, want er wordt gewerkt met een reservelijst. 

Qi Gong, de grootmoeder van Tai Chi. In onze snel veranderende en veeleisende maatschappij is het een hele kunst om je balans te vinden en te behouden. Qi Gong, de duizenden jaren oude bewegingsleer uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, kan je daarbij helpen. 
Interesse? Meld je dan aan voor de cursus Qi Gong! Deelname is na aanmelden gratis. 

Loop mee met Fresh Air Walk Wassenaar - Power Programma

Elke maandagavond van 19.00-20.00 uur, verzamelen bij zwembad Sterrenbad en deelname is gratis!

Vanuit het Leefstijlakkoord Fit in Wassenaar organiseert Rookvrij en Fitter de Fresh Air Walk Wassenaar. De wandelgroep vertrekt iedere maandagavond om 19.00 uur vanaf het Sterrenbad Sportfondsen. Tijdens de wandeling kunt u praten over alles wat te maken heeft met vitaliteit, gezonde leefstijl, stoppen met roken, maar ook over andere dingen. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Fresh Air Walk Wassenaar is er voor iedereen. Voor jong en oud en ook honden zijn welkom!

FIFA23 Toernooi & Skillgames event voor de jeugd

Dinsdag 27/12 van 12.00-16.00 uur bij RKSV Blauw-Zwart. Deelname is na aanmelden gratis!

Op 27 december organiseren gro-up buurtwerk en RKSV Blauw-Zwart een FIFA23-toernooi & Skillgames event van 12.00 tot 16.00 uur (locatie: Blauw-Zwart). Ben jij tussen 10 en de 18 jaar? Show dan je voetbalskills op het kunstgrasveld, versla je vrienden met een potje FIFA23 op de Playstation 5 en win vette prijzen! Deelname is gratis. Inschrijven kan via https://weplayesports.events/rksv-blauw-zwart of door de QR-code te scannen op de poster. Neem voor meer informatie contact op met Rens Cornelisse via 06-35130078. 

Contact

Wil je meer weten over Fit in Wassenaar? Heb je een idee en ben je benieuwd hoe wij kunnen ondersteunen?

Mail ons op; info@fitinwassenaar.nl of vul het contact formulier in.

Partner worden? Start je aanvraag hier.

Stel een vraag