IMG 2102

Feest op de Sportproeverij voor 55+

09-10-2023

Op Nationale Ouderendag en als afsluiting van de week van de ontmoeting vond 6 oktober in en om het Sterrenbad een geweldig evenement plaats:De sportproeverij voor 55+ inwoners. Georganiseerd door Fit in Wassenaar samen met Sterrenbad Sportfondsen. 40 deelnemers hebben kennis gemaakt met tal van activiteiten, zoals cognitieve fitness vanuit de WOB, circuittraining van Njoy Fitness, Fietsmaatjes Wassenaar en warm water gymnastiek door Sterrenbad. Na afloop waren er vele complimenten; Goed georganiseerd, super! en fijn om zo te kunnen "proeven" van verschillende activiteiten, want het is belangrijk dat ik weer in beweging kom.

Ook vond op deze dag de onthulling van de rookvrije buitenruimte van Sterrenbad Sportfondsen en Njoy Fitness plaats. Als partner van het Preventieakkoord dragen zij dit graag uit vanuit de boodschap gezond opgroeien en vitaal ouder worden in Wassenaar!

3 maal reden voor een feestje; Nationale Ouderendag, Week van de ontmoeting en een rookvrije omgeving!
De deelnemers voelden zich welkom in de mooie accommodatie van Sterrenbad Sportfondsen en konden en op ontspannen wijze meedoen. Dank daarvoor aan mede organisator Sterrenbad Sportfondsen en alle lokale partners: Njoy Fitness, Wassenaarse Ouderen in Beweging, Fietsmaatjes Wassenaar, Stichting Wassenaarse Zorg en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.