Collage 12 6 CO

Terugblik geslaagde Kick-Off Clubondersteuning "Club klaar voor de toekomst''

26-06-2024

Woensdagavond 12 juni vond de Kick-Off Clubondersteuning “Club klaar voor de toekomst” plaats. Deze werd gehouden in het nieuwe clubhuis van De Kieviten Wassenaar en georganiseerd door de clubondersteuners van Fit in Wassenaar.
De clubondersteuners van Fit in Wassenaar zijn in het voorjaar van 2024 gestart en hebben met deze Kick-off aangegeven zich in te zetten voor de sport in Wassenaar!

De avond werd geopend door Wethouder Sport, Laurens van Doeveren. Hij gaf het stokje door aan de clubondersteuners Dirk Wils en Wesley Bierens. Zij vertelden over de verschillende mogelijkheden en thema’s waar zij een vereniging bij kunnen ondersteunen middels informeren, adviseren en verbinden. 

Na het informele gedeelte vanuit Fit in Wassenaar kon gastheer Daniel Klijn beginnen met zijn prestatie over de “sportclub van de toekomst”. 
Na deze lezing was het aan de verenigingen om vragen te stellen, te discussiëren over bepaalde (actuele) onderwerpen en vooral kennismaken met de verschillende sportaanbieders in Wassenaar.
Fit in Wassenaar kijkt terug op een geslaagde avond en we hopen dat de verenigingen zich zullen melden bij Dirk en Wesley als er zaken spelen, waarbij ondersteuning gewenst is.

Contactgegevens Dirk:
dwils@sadwassenaar.nl 
06-42 97 93 72

Contactgegevens Wesley:
wbierens@sadwassenaar.nl 
06-42 97 93 71