Nationale Sportweek 2023

Wassenaar in beweging tijdens de Nationale Sportweek

01-09-2023

Na de 'zomerstop' is het tijd om weer lekker in beweging te komen. Daarom doet Wassenaar mee met de Nationale Sportweek en maken we van september zelfs een heuse Sportmaand! Dat sport je fitter maakt weten we allemaal. Maar het geeft je ook meer zelfvertrouwen en creëert nieuwe vriendschappen. Op de club, maar ook ernaast. Ontdek het sportaanbod bij jou in de buurt op www.fitinwassenaar.nl en kijk voor extra activiteiten op deze flyer en in de agenda van Fit in Wassenaar: Sport geeft je een boost! 

Financiele ondersteuning nog om te kunnen sporten? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Wassenaar: www.leergeldwassenaar.nl

Extra activiteiten in de Nationale Sportweek:

Zondag 3 september:
Hardloopvereniging Tri-Team organiseert op zondag 3 september een Duintrailloop en een Zwemloop aan de Wassenaarseslag. De Duintrailloop is een prachtige tocht van 10km door de duinen. Start bij Strandpaviljoen Sport om 15.00 uur. Meer informatie is te vinden op: www.wassenaarsezwemloop.nl .
Is dit te ver, kom dan kennismaken in de maanden september en oktober en train gratis mee onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Wij trainen op dinsdag en donderdag om 19.00 uur en starten bij het Sterrenbad. Meld je aan via http://www.tri-team.nl/contact/. 

De hele maand september:
De hele maand september GRATIS sporten voor nieuwe leden bij SV Snel & Lenig! Maak kennis met het diverse aanbod voor jong en ouder; judo, streetdance/hiphop, turnen, kleutersport, tafeltennis, damesconditietraining en yoga. Kijk voor de lestijden en de locatie op www.snelenlenig.nl. Aanmelden voor een les graag via info@snelenlenig.nl .

Maandag 18 september:
Badminton Club Wassenaar organiseert het Grote BCW Grabbeltontoernooi voor leden en niet leden! Het toernooi is voor volwassenen en er zijn geen deelname kosten.  
De trainer verzorgt de warming-up en daarna zullen we enkele ronden via het grabbeltonsysteem badmintonnen met de mogelijkheid om gezellig na te kletsen. Doe je ook mee? Aanmelden is niet nodig en bij vragen kunt u contact opnemen met Scarlet: 0650418163 (’s avonds). Maandag 18/9, 19.30 uur, Sporthal de Schulpwei.

Vrijdag 22 september:
De Haagsche Golf & Country Club organiseert op 22 september 2023 een Clinic voor jeugd uit Wassenaar van 8-14 jaar om kennis te maken met de golf sport. De clinic wordt geleid door onze twee Golf Professionals op vrijdagmiddag 22 september van 16.00-17.30. Zij geven eerst een demonstratie waarna iedereen zelf uitgebreid kan oefenen. Wij zorgen voor de materialen en er zijn geen kosten aan verbonden. Om de clinic door te laten gaan hebben we minimaal 6 deelnemers nodig en we hebben maximaal 20 plaatsen. Schrijf je dus snel in (uiterlijk 18 september) via e-mail: nationale.sportweek.khgcc@gmail.com .

Zondag 1 oktober:
De Vrijwilligerscentrale Wassenaar bestaat dit jaar 40 jaar. Dat wordt gevierd met alle vrijwilligers in Wassenaar! Ben je vrijwilliger bij een vrijwilligersorganisatie zoals een sportvereniging? Meld je dan aan voor één van de drie onderdelen: optreden van ‘De verbinders’ (Joep van Deutekom en Rob Urgert), diverse FUNworkshops (o.a. Qi Gong, djembé, illusionist en ‘complimentenmeisjes’) of het feest met Wassenaarse DJ’s. Gratis aanmelden (verplicht) via de website www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl tot 17 september. 

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten in de agenda van Fit in Wassenaar.